keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Ei ole taas helppoa

Terveisiä junasta.

Hämeenlinnan rautatieasemalla ei ollut ainoatakaan, toistan: ei ainoatakaan vapaata aikarajoitteetonta pysäköintipaikkaa. Autoja oli nurmikolla, pientareella, katujen varsissa ja joka ainoassa merkityssä ruudussa. Ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ajaa Vaakunan parkkipaikalle, minkä tein huonolla omallatunnolla, koska se on sallittu vain hotellin asiakkaille, eikä viimekesäinen terassivisiittini varmaan tee minusta hotellin asiakasta. Vaan minkäs teet? Kun ei ole parkkipaikkoja, ei ole parkkipaikkoja. Koskahan tähän asiaan tulisi muutos?

Ja sitten kun juoksin hädissäni Vaakunan takapihalta rautatieasemalle, sain vain todeta junan olevan myöhässä. Ensin kymmenen minuuttia. Lähdin laiturille odottelemaan. Juuri kun kymmenen minuuttia oli kulunut, myöhästymiseen lisättiin toiset kymmenen minuuttia. Ja kun kaksikymmentä minuuttia oli kulunut, juna kuulutettiin tulevaksi. Vaan mitään ei näkynyt. Tiedot katosivat jo valotaulusta. Lopulta juna tuli ja lähti 35 minuuttia myöhässä.

Luojan kiitos lähden aina sillä viimeistä edellisellä junalla, jos määränpäässä on jotakin tärkeää. Ehtinen siis ajoissa kouluttamaan.

Mutta jestas kun nyt ärsyttää.

2 kommenttia:

olematon kirjoitti...

Ei kyl se viimekesäinen terassireissu oikeuttaa pysäköintiin Vaakunan asiakaspaikalla :) Siis hei, mis se raja muka menee :D

Maria kirjoitti...

Juu, ja ajattelin mä käydä juomassa oluen tai pari siellä tänä kesänäkin, eli olen itsestään selvästi asiakas! :D