perjantai 8. tammikuuta 2010

Itkuvirsi

En haluaisi valittaa, kun kerrankin on kunnon talvi, mutta voi räkä. Tuntuu, että hyhmä on tunkeutunut luihin asti. Laitan suihkun niin kuumalle kuin iho sietää. Istun niin lähellä hehkuvaa takkaa kuin voin.

Mäenlaskuyrityskin epäonnistui. Ei pakkaslumi luista, kerääntyy vain pulkan eteen. Ja matka mäkeen ja takaisin oli yhtä tuskaa, puolta säärtä myöten lumisessa pellossa.

Ollapa edes terve, niin sietäisi kylmää paremmin. Minulla on poskiontelontulehdus, miehellä silmä- ja korvatulehdus. Tytöt yskivät öisin. Ilmankostutin meni rikki, kannan joka ilta pyykkitelineellä vaatteita tyttöjen huoneeseen kuivumaan.

Niin että valitinpa kuitenkin.

3 kommenttia:

jl kirjoitti...

Ihmisluontoon nyt vain kuuluu valittaa... ;)

Parempaa viikonloppua!

Maria kirjoitti...

Kiitos jl! Kauan muuten kesti, mutta viimein onnistuin identifioimaan sinut - ei sillä, että se olisi ollut mikään ryppyotsainen missio, mutta hauskaa silti että viimein tiedän kuka olet! :D

jl kirjoitti...

Ai, onpas tosi kiva, että identifioit! (Vaikka yleensä ottaen välttelenkin sitä virtuaalimaailmassa.) Juuri eräänä päivänä mietin, josko lähettäisin sinulle sähköpostia ja kertoisin kuka olen. Toivottavasti tavataan joskus livenäkin, kun ainakin virtuaalimaailmassa synkkaa. ;)