tiistai 11. toukokuuta 2010

Kauriita, kurkia ja kolmekymppisiä

Minulla on tänään syntymäpäivä. Ei pyöreitä, mutta parillisia sentään. Taivun aina parillisten numeroiden puoleen. Katsomopaikoissa, lottonumeroissa. Mistähän sekin kertoo.

Tänään taitaa olla kaiken kaikkiaan aika perussää toukokuun yhdenneksitoista. Ehkä hiukan kylmempi. Nykyään sillä ei tosin ole väliä. 18-vuotissynttäreitä juhlittiin aikanaan kolmatta päivää kesäisessä lämmössä. Joskus on rämmitty räntäsateessakin.

Kauriit ovat vallanneet rannan, missä olimme tottuneet katselemaan kurkia. Söpöjähän ne kauriitkin ovat valkeine peppuineen, mutta jotenkin kaipaan kurkia. Eivät nekään kaukana ole, toisella puolella taloa. Mutta sinne meillä ei ole näköalaa.

Eilen, kun tulimme esikoisen kevätjuhlasta, kauriita oli kuusin kappalein. Kumma juttu, etteivät juokse auton alle. Kymppitie kun kulkee niin lähellä.


6 kommenttia:

Napaulina kirjoitti...

Onneksi olkoon! Mäkin olen kallellaan parillisiin lukuihin. Ne on jotenkin niin mukavan pyöreitä :)

Maria kirjoitti...

Kiitos! Niin, parilliset luvut menevät tasan. Ja on mukavampaa olla parin kanssa kuin paritonna. Yksi poikkeus tosin tulee mieleen: isoja kukkia pitää laittaa maljakkoon aina pariton määrä. Asettuvat kauniimmin.

Maria kirjoitti...

Ai niin, ja parittomista numeroista mulle kelpaavat ne, joissa toistuvat samat numerot... siis 11, 33, 55, 77. Niillä on ikään kuin parit toisistaan... Omituista on ihmisen ajattelu.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka horoskoopit ovat ihan hömppää, on minusta hauskaa että sinä(kin) olet härkäpää :)

Njalla kirjoitti...

Onnea Ja Iloa!

Maria kirjoitti...

Kiitos blogiystävät! Härkä mikä härkä...