keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Testing, testing

Olematon oli tehnyt netissä tunnelukkotestin. Minäkin tein. Ja testasin myös hiilijalanjälkeni.

Appiukko kertoi kerran suht tohkeissaan pojalleen ja minulle, kuinka "internetistä löytää nykyään vaikka mitä" - ikään kuin hän olisi ollut ahkera netin käyttäjä ja me emme, vaikka tilannehan oli ja on tietenkin täysin päinvastainen: minä vietän netin äärellä yli neljäsosan vuorokaudestani kun taas appiukko ei edes käytä tietokonetta...

Mutta oikeassahan se appiukko oli. Netistä tosiaan löytää nykyään vaikka mitä. Edellä mainitut testit eivät ole ihan hulluimmasta päästä. Hiilijalanjälkeni oli ilahduttavan pieni, ja minä kyllä yritin saada kaikki hankalatkin tiedonmurut testissä kohdilleen. Meidän talon maalämpö ja minun karmea lentopelkoni taisivat auttaa asiaa aika paljon.

Tunnelukkotesti (joka perustuu kognitiviisen psykoterapian skeematerapiaan) veti aika hiljaiseksi. Kysymykset olivat paikoin pahoja. Tulosten mukaan tunnen vahvaa suojattomuuden tunnetta (niin, sen karmean lentopelon lisäksi minulla on myös aikamoinen autoilupelko...), ja keskivahvaa ulkopuolisuuden tunnetta ja hyväksynnän hakua. Joo-o. Ei tuo testi kauas totuudesta tainnut kopsahtaa.

Hiio-hei! Tämä on muuten sadas blogikirjoitukseni!

2 kommenttia:

olematon kirjoitti...

Onnea sadannesta :)

Maria kirjoitti...

Hihi, kiitos!