lauantai 23. toukokuuta 2009

Surrealismia

Huh. Kotona taas. Luulin selvinneeni ilman jet lagia, mutta niinpä vaan sammuin kesken iltapäivän ja nyt kukun valveilla. Outoja olotiloja.

Reissu oli hieno. Siitä lisää tuonnempana, kun ehdin purkaa kuvia ja tuntoja. Nyt en jaksa kertoa enää mitään, kun olen jo niin moneen kertaan kertonut.

Sen sijaan totean, että mulla on reissun ajalta iso kasa tv-ohjelmia katsomatta. Aloitin Suomen huippumalli haussa -sarjan viimeistä edellisellä jaksolla. Ja voi hyvänen aika. 24-vuotias pienen lapsen äiti Anna-Kaisa puhuu puhelimessa tulevan aviomiehensä kanssa (joka on jo aiemmin dissannut morsiamensa kilpailuun osallistumista ihan huolella) ja mies sanoo puhelimessa: "Tuo sinun meikkileikki pilaa kyllä niin paljon kaikkee".

Ollaan mitä mieltä tahansa tv-konseptista ja sen etiikasta, järkevyydestä ja koko mallibisneksen takana vallitsevasta arvomaailmasta. Ollaan mitä mieltä tahansa feminiinisistä kauneusihanteista. Ollaan mitä mieltä mistä tahansa, mutta hyvänen aika sentään! Voisiko tuon enempää dissata tulevan puolisonsa haaveita ja urapyrkimyksiä! On yksi asia olla ikävissään ja kertoa, että onhan meillä ollut tässä vähän hankaluuksia kun sä olet siellä - se olisi ihan ymmärrettävää, kun isi on jätetty kotiin pienen pojan kanssa. Mutta hemmetti soikoon, tämä jätkä maalailee häiden perumista ja toteaa että tuo sinun meikkileikki pilaa kyllä niin paljon kaikkee.

Mieheni väittää, että puhelujen on pakko olla käsikirjoitettuja. Toivottavasti ovat. Jos eivät ole, niin toivottavasti Anna-Kaisa tajuaa perua häät itse, ellei jätkä sitä tee. Meikkileikki! Hitto kun ärsyttää!

Ei kommentteja: