keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Sen seitsemän seikkaa minusta


Kiitos arkitehti tästä tunnustuksesta!

Siis seitsemän faktaa minusta:

1. Opin juomaan punaviiniä ja syömään oliiveja vasta 30 vuotta täytettyäni. Ensimmäisestä luulin siihen asti saavani migreenin (ja saan yhä, tietyistä viineistä), jälkimmäiset maistuivat mielestäni tuhkakupille.

2. Tapanani on juosta lyhyitä matkoja paikasta toiseen. Juoksen kotonakin, tai laukkaan tai hyppelen, mielentilasta riippuen.

3. Olen lukenut ja kirjoittanut kolmevuotiaasta lähtien. Viisivuotiaana luin jostakin käsittämättömästä syystä Uuden testamentin. (Ekaluokkalaiselle esikoiselleni suunnitellaan parhaillaan eriytettyjä sisältöjä äidinkieleen.)

4. Pidän kastemadoista ja sammakoista. Otan niitä mielelläni käteenikin. Hämähäkkejä sen sijaan inhoan ja ampiaisia/mehiläisiä/kimalaisia pelkään.

5. Imetin esikoiseni tasan kolmevuotiaaksi. Kuopus neuvotteli siihen vielä kuukauden lisäaikaa. Imetin läpi raskauden, ja tuolloin eräs lääkäri sanoi, että tapan sikiöni ellen lopeta imetystä. En lopettanut. Imetin molempia lapsiani yhtä aikaa puolen vuoden ajan.

6. Rakastan Särkänniemen Tornado-vuoristorataa.

7. Aloitin pari viikkoa sitten nykytanssin alkeiskurssin Vanajaveden opistossa. Olen innoissani. Harrastin läpi lapsuuteni ja nuoruuteni naisvoimistelua, joka taipui loppuvuosina enemmän tanssiteatterin suuntaan. Sitten tuli toistakymmentä vuotta kestänyt tauko. Ensimmäinen nykytanssituntini oli yhdistelmä intoa, nostalgiaa, turhautumista, hikeä ja nautintoa. Kahta päivää myöhemmin en päässyt kävelemään, kun pohjelihakseni jumiutuivat pahemman kerran.

(Edit: En kerta kaikkiaan pysty pistämään tätä haastetta eteenpäin, sillä kaikki blogituttavani taitaa olla jo haastettu. Ole kuitenkin hyvä ja nappaa tästä haaste, jos itse bloggailet etkä ole vielä osallistunut tähän meemiin!)

Ei kommentteja: