keskiviikko 2. heinäkuuta 2008

Mitä ajattelin tänään

Olen oikeastaan vasta tämän oman blogin myötä alkanut seurata toden teolla muitakin blogeja. En voi kuin ihailla niitä ihmisiä, jotka onnistuvat päivästä toiseen kirjoittamaan blogiinsa älykkäitä asioita!

Mitä minä ajattelin tänään? Ajattelin, että minulla on upeat lapset. Meillä oli mukava päivä tänään. Kävimme ensin Linnanpuistossa leikkimässä ystävien kanssa. Siitä kävelimme taidemuseoon katsomaan Dora Wahlroosin hienon näyttelyn, jota voin suositella lämpimästi myös lasten kanssa katsottavaksi ja keskusteltavaksi! Poikkesimme markkinoilla, napsimme yhdessä herneitä ja tulimme linja-autolla kotiin - tai siis niin lähelle kotia kuin pääsee eli 1,5 kilometrin päähän. Mainio päiväretki!

Kuitenkaan en voinut olla ajattelematta, että väitöskirjan deadline on ihan liian lähellä, ja jokainen valveillaolohetki pitäisi nyt oikeastaan uhrata siihen. Mutta aurinkoiset ja ihanat kesäpäivät on käytettävä silloin kun niitä saa! Korvaan tämän päivän sitten viikonloppuna, kun on luvassa sadetta ja kylmää. Vapaat työajat kuuluvat tutkijan työn hyviin puoliin. Huonoista en ala edes puhua, en nyt, kun on hilpeä mieli!

Ei kommentteja: