tiistai 9. syyskuuta 2008

BB:stä valtuustoon - nykyajan politiikkaa?

Big Brother -showsta pudotettu, muiden diivailusta ärsyyntynyt cowboy Risto Kuoppala kertoo julkisuuden olleen hänelle tärkein syy ohjelmaan hakeutumiseen. Julkisuutta hän on haalinut aiemmin mm. poseeraamalla alushoususillaan Seitsemän päivää -lehdessä ja osallistumalla Mr. Tampere -kilpailuun.

Ja mihin tätä julkisuutta tarvitaan? Politiikkaan. Mies on toista kertaa ehdolla Tampereen valtuustoon demarien riveistä. Edellisellä kerralla vuonna 2004 ääniä kertyi vain 24, mutta miehen nettisivujen mukaan "poiki kuitenkin paikan luottamustoimessa toisen asteen koulutuspalveluiden johtokunnan puheenjohtajan varajäsenenä".

Way to go, man!

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Julkisuus on nykyään monen nuoren haave. Eilisessä Idolsissa eräs tyttö kertoi haluavansa olla julkkis ja "olla jotakin". Ilman julkisuutta hän ei siis ole mitään?
Nykyään ei ole enää edes häpeä myöntää hakevansa julkisuutta tositv -ohjelmien kautta. Ja sitä haetaan keinolla millä hyvänsä. Tämän vuoden BB:ssähän on tehty jo ensimmäisinä päivinä kaikki mahdollinen. Mitä pöyristyttävämpää toimintaa, sitä kuumempi julkkis. Ja kaikkien peitonheilutuspuuhien ja nakupelleilyn jälkeen BB-haastateltava toteaa: "Kyllä, minulla on aikomus pysyä julkisuudessa tämänkin jälkeen." Näillä avuilla sitten sinne politiikkaan!
Fri, 12 Sep 2008 15:42:21

Maria kirjoitti...

Joo, ja olen miettinyt sitäkin, että tehköön kukin mitä tekee, jos asia koskee vain itseä. Mutta minkälaisen maailmankuvan saa esimerkiksi Ana-kuubattaren lapsi, kun äiti käy ensin Unelmien poikamiehessä kokeilemassa Anttia ja nyt testaa isommankin liudan miesehdokkaita Sinkkuäidille sulhanen -sarjassa...
Fri, 12 Sep 2008 23:08:43