torstai 27. marraskuuta 2008

Lisäsin kellon

Lisäsin blogiini kellon tuohon ihan ylös, ensimmäiseksi. Koska, valitettavasti, elämäni tuntuu juuri nyt epätoivoiselta kilpajuoksulta aikaa vastaan. :)

Olematon kirjoitti taas hyvin asioista, joita muka täytyy tehdä. Minusta tuntuu, että tällä hetkellä to do -listani on hillittömän pitkä eikä sillä oikeasti ole montakaan asiaa, jotka voisin ihan oikeasti jättää tekemättä. Ehkä joulukorttien lähettäminen. Olisipa ensimmäinen kerta sekin. Tuskin kukaan irtisanoisi ystävyyttä, jos jättäisin kortit lähettämättä. Mutta kun haluaisin itse saada kortteja, koska se on niin ihanaa, enkä pidä reiluna sitä, että jättäisin kortit lähettämättä, mutta juoksisin itse joulun alla aamuisin postilaatikolle katsomaan, kuinka ihania joulukortteja ihmiset ovat minulle lähettäneet.

Niin, ei niitä asioita voi niin vain jättää tekemättä. Vaikka joskus se epäilemättä säästäisi kaikkien mielenterveyttä.

2 kommenttia:

olematon kirjoitti...

Täytyy tulla tänne sitten katsomaan paljon kello on :D

Se mieletön lista tekemättömistä töistä on olemassa vaikka ei koko ajan ajattelisi, että se täytyy tehdä, eli kun tuo pieni täytyy ajatus putoaa pois tekemättömien töiden listasta tulee vain tekemättöminen töiden lista eikä mikään niskaan puuskuttava vaatimushirviö.

Maria kirjoitti...

...Ehkä pääsen siihen tilaan tammikuun puolenvälin paikkeilla, kun joulu ja väitös on (toivottavasti) onnellisesti takana. Sitten tekemättömät työt ovat taas vain tekemättömiä töitä...