keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Mediahuomiota

Periaatteessa tiesin, että väittelijän kannattaa varautua mediahuomioon, mutta ajattelin että oma aiheeni kiinnostaa toimittajia sinänsä, mutta ei suurta yleisöä, eli en odottanut juurikaan haastatteluja. Yllättävästi niitä on kuitenkin saanut antaa.

Toimittajana on aina yhtä outo olo olla itse haastateltavana, saati sitten kuvattavana. On niin väärällä puolella, toiminnan kohteena sen sijaan että olisi itse toimijana.

Tiedän senkin, että toimittajalle ikävimpiä haastateltavia on toinen toimittaja. Tarkistan tarkasti jokaisen jutun. Yritän kyllä olla nipottamatta.

Tilasin kukat vastaväittäjän puolisolle sunnuntaiaamuksi. En tiedä onko se kuollut kirjain protokollassa vai ei, mutta minusta se on hieno ajatus, pyytää kukkien kera anteeksi että on vienyt perheeltä yhteistä aikaa.

Kolme päivää h-hetkeen.

2 kommenttia:

olematon kirjoitti...

On varmaan tosi vaikeaa olla väärällä puolella haastattelua kun tietää pelin hengen. Varmaan skannaan tarkemmin omia sanomisiaan kuin ummikko.

Tsemppiä. Kohta se on ohi.

Maria kirjoitti...

Kiitos olematon! Kohta se tosiaan on ohi. Sunnuntaina takaisin Jyväskylästä ja maanantaina perheen kanssa kolmeksi päiväksi kylpylään, toipumaan ja latautumaan. Kohta se on ohi!