perjantai 3. heinäkuuta 2009

Leikkipuistojen lumoissa IV

Liikennepuisto

Kaurialassa, kivenheiton päässä Soraharjunpuistosta, on Liikennepuisto. Siellä on pieniä katuja suojateineen ja kaistaviivoineen, ja keskellä leikkipuisto.

Iso paloauto on kova juttu.
Karuselli on poljettavaa mallia. Kolmevuotiaan kuopuksen jalat eivät vielä ylettyneet polkimille, mutta isosiskon kyyti kelpasi!


Puistossa on myös ihana kivistä tehty labyrintti.


Hämeenlinnan 4H-yhdistys järjestää puistossa kesäisin toimintaa. Viime vuosina toukokuun alussa Lions-yhdistys on järjestänyt liikennepäivän menopeleineen, polkupyörän katsastuksineen ja koiravaljakkokyyteineen.

Yhdessä Liikennepuisto ja Soraharjunpuisto muodostavat mainion touhupaketin.


Näytä suurempi kartta

Liikennepuistoon ei ole ihan helppo löytää. Sinne pääsee Torikadulta kahden kerrostalon välistä kulkevaa väylää, sekä Matti Alangon kadun puolelta Parolantien kukkakaupan rakennuksen takapihan kupeesta lähtevää polkua.

Muoks. Alkaapa kuulostaa mainostekstiltä! Alan näemmä jo tuottaa ehdottamaani leikkipuistoesittelyä todeksi ;)

2 kommenttia:

jl kirjoitti...

Sinä olet oikein urakalla leikkipuistoillut lastesi kanssa! Ihana tuo labyrintti, mahtuisikohan omaan pihaan jonnekin jotakin sellaista viritystä...

Maria kirjoitti...

Juu, ja aion puistoilla jatkossakin! Kotilapset nimittäin ehtivät parin kuukauden aikana tottua päiväkodin häly- ja viriketasoon ja kaipaavat nyt lomalla selvästi enemmän aktiviteetteja kuin aiemmin... eikä kotona työskentelevälle äidillekään ole pahitteeksi käydä välillä tontin rajojen ulkopuolella ;)

Labyrintti tosiaan ON ihana!