perjantai 18. syyskuuta 2009

Verkostoidu, verkostoidu

Varasin juuri liput New Yorkiin. Lähden haastattelumatkalle lokakuun lopussa. Nyt pitäisi vain löytää ne haastateltavat.

En ole ollut kovinkaan hyvä verkostoitumisessa. (Toukokuussa olin Stanfordissa konferenssissa, jossa sain varmaan neljäkymmentä käyntikorttia - eikä mulla ollut antaa takaisin, koska en omistanut sellaisia, mikä oli varsin noloa. En omista vieläkään, mutta toivottavasti saan ne ennen Nykin matkaa.)

Toistaiseksi lähettelen ihan randomilla viestejä potentiaalisille haastateltaville. Ihan kuin ne muka vastaisivat jollekin kömpelöä englantia kirjoittavalle suomalaiselle tutkijatyypille. Nyt tarvittaisiin niitä kontakteja! Verkostoja!

Lankesin tavoittelemaan yhtä ihmistä LinkedIn:in kautta. Yhdellä yhteydelläni on yhteys, joka on edelleen yhteydessä tähän tavoittelemaani tyyppiin. As if jotakin tapahtuisi.

Joillekin ehdokkaille en kerta kaikkiaan ole löytänyt sähköpostiosoitetta, mutta olen bongannut heidät Facebookista ja laittanut siellä viestiä. Onko se kauhea etikettivirhe? En tiedä.

Jos satut tuntemaan toimittajia New Yorkista, ole ystävällinen ja jaa tietosi kanssani!

6 kommenttia:

Lapanen kirjoitti...

Vau! Haastattelumatkalle New Yorkiin! Ja vielä lokakuussa! Siellä on varmaan kauniita alkusyksyn sävyjä silloin. Onnea haastateltavien etsintään!

Maria kirjoitti...

Kiitos kiitos... vähänhän tämä taas hirvittää. Mulla kun on omat ongelmani niin lentämiseen kuin perheestä erossa olemiseen liittyen. Vaan kai tästäkin selvitään...

Lapanen kirjoitti...

Joo saat täydet sympatiat tuon lentämisen suhteen! Itelläni olisi mahdollisuus osallistua reissulle Milanoon ensi keväänä. Saa nähdä kuinka käy, kun saan kauheita paniikkioireita pelkästä ajatuksesta, että joudun ahtautumaan siihen ilmoja halkovaan, turbulenssejä uhmaavaan siivekkääseen sillipurkkiin. Ei ole myöskään tämän naisen hommaa...

Maria kirjoitti...

No, mä selvitin toukokuiset Amerikan-lentoni rauhoittavien lääkkeiden avulla... mutta täytyy sanoa, että iso kone oli vakaampi ja ennen kaikkea tilavampi - ei tullut ahtaan paikan ahdistusta. Ehdin melkein jo ajatella, että Usaan lento on ihan ok juttu, kunnes se Air France putosi heti mun reissuni jälkeen...

Tero Ylitalo / ID BBN kirjoitti...

Kysäisepä Nupulta: http://www.marmai.fi/blogit/ilove/article334648.ece

Nuppu Twitterissä: http://twitter.com/WEVOLVE

Maria kirjoitti...

Kiitos vinkistä!