lauantai 1. marraskuuta 2008

The Girl from Ipanapa part II

Jaa, mitähän tästä nyt sitten pitäisi ajatella. Hesarin Syntyneitä -palstalla on tänään ilmoitus 29.10. syntyneestä Ipanapa II:sta. Onnellisina vanhempina on pitkä lista levyllä esiintyviä artisteja.

Innovatiivista mainontaa? Kyllä kai.

3 kommenttia:

olematon kirjoitti...

En ole nähnyt kyseistä mainosta, mutta mainoksen pitäisi erottua lehden muusta sisällöstä. Olet varmaan nähnyt artikkelin muotoisia mainoksia, joiden reunassa lukee, tämä on ilmoitus. Ihan näin mainoseettisenä huomautuksena...

Maria kirjoitti...

Niin. Tuo on mielenkiintoinen tapaus. Toisaalta maksettu ilmoitus on aina maksettu ilmoitus - eihän syntyneet -palstan sisältö ole toimituksen vaan lukijoiden tuottamaa ja maksullista. Artistit esiintyvät ilmoituksessa nimillään, ikään kuin lukijoina.

Toisaalta, eipä Hesari varmaan suostuisi ottamaan sivuilleen jonkun konkurssiin haettavan yrityksen kuolinilmoitusta, jossa surijoina olisivat osakkaat ja työntekijät.

Ipanapa-ilmoituksessa on vielä käytetty samaa vauvanpäälogoa kuin monissa oikeissa vauvailmoituksissa.

olematon kirjoitti...

Olisikohan kuitenkin käynyt niin, että ilmoitus olisi toimituksessa mennyt ns. ohi, eli joku olisi sen luullut oikeasti olevan syntynyt palstalle kuuluva ilmoitus. Olettanut pitkän listan olevan sukulaisia vanhempien lisäksi...