keskiviikko 6. toukokuuta 2009

Tervetuloa tosimaailmaan

Meidän kodista on useampaan otteeseen haluttu tehdä lehtijuttu. Emme ole vielä myöntyneet. (Kodin kääntöpiirissä olimme neljä vuotta sitten mukana, kun saimme pihasuunnitelman vastineeksi.)

Mutta siis. Tiedättehän millainen maailma sisustuslehtien sivuilta avautuu. Ne täydelliset kodit upeine interiööreineen.

Päätinpä siis kiertää meidän kotia hiukan kameran kanssa.


Keittiössähän siis on tosi kaunista alkuperäistä tiiliseinää - jos joku sen pystyy kaivamaan tuolta tiskikasan takaa.


Iso vaatehuone on joka naisen unelma. Joku minua kehittyneempi nainen saisi ehkä pidettyä ne vaatteet niissä ison vaatehuoneen hyllyissä ja tangoissa paremmin kuin minä.


Ja hei, meillä lapset saavat leikkiä koko talossa. Meillä on esimerkiksi iso, matala pöytä askartelua varten. Ja se tosiaan näyttää siltä, että sen ääressä askarrellaan.

Lukisiko/katselisiko kukaan sisustusalan lehtiä, jos kuvaajat pölähtäisivät kohteisiin kesken todellisen elämän? (Ihan niin kuin voi myös kysyä, ostaisiko kukaan muotilehtiä, jos vaatteet esiteltäisiin niissä tavallisten suomalaisten persjalkaisten päällä?)

7 kommenttia:

olematon kirjoitti...

:D Mä siis nauroin kun luin/katsoin tän. Jos must tulis julkkis esittelisin kotini just noin.

"Tos senkin päällä me säilytetään hirveet määrät vaatteita tommosessa läjässä."

"Tää hiekka johtuu siitä, et imuroinnista on viikko ja lapset on ollu hiekkiksellä joka päivä."

"No keittöhän on ihan törkykunnossa, kun tieskeissä on jäljessä pari koneellista."

Maria kirjoitti...

Mun mielestä sellaiset (inho)realistiset kuvaukset olisivat itse asiassa paljon mielenkiintoisempia kuin nää normaalit "lapset rentoutuvat illalla lueskelemalla kirjoja yhdessä perheen terriereiden kanssa tällä Laura Ashleyn muhkean valkealla sohvalla". Joojoo. Ikään kuin mikään maailman sohva pysyisi valkoisena jos sillä mönkii eläviä ihmislapsia ja koiria.

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi, ja oli heti pakko päästä kommentoimaan.. Tästä postauksesta ei ainakaan asennetta puutu :)

Ja eipä minunkaan asuntoni tosta kovin paljon eroa, vaikka asunkin yksinäni. Lasten lelujen sijasta kaikkialla lojuu kirjoja, vihkosia ja kaikennäköisiä muistilappusia. Eikä vaatteet ja astiatkaan niin kovin siististi kaapissa aina pysy...:)

Maria kirjoitti...

Hei cinderella, kiitos käynnistä ja kommentista! Juu, ei meidänkään kodit mitään esteettisiä ihmeitä olleet ennen lapsiakaan. Silloin ei tosin saanut syyttää kuin itseään. Nyt voi vierittää edes himpun verran vastuuta myös lasten niskoille... ;)

olematon kirjoitti...

Niin. Lapset ne meilläkin vaan sotkee. Ei me vanhemmat. Ollaan niin tip top :)

Katja kirjoitti...

Oi. Oli niin kotoisen näköistä.

Luvassa shokkireportaasi ihan oikeasta arkkitehtikodista ;)

Maria kirjoitti...

Kiitos Katja kommentista! Shokkireportaasia odotellen :)